Наш фонд в партнерстві з футбольною Академією В. Ващука 19 березня 2017 року організував дитячий футбольний міні-турнір в м. Бровари. 
На полі зустрілися дитячі та підліткові команди з Академії, а також збірна команда “Керампром” з смт Володимирівка, Волноваського району та смт Гостомель, якою опікується фонд.
В програмі міні-турніру відбулися футбольні матчі, конкурси та товариська гра між тренерами та гостями заходу. 

Хочемо щиро привітати збірну команду “Керампром” з смт Володимирівка та смт Гостомель з перемогою! Усі команди показали гарну і напружену боротьбу та велику жагу до перемоги! По закінченню турніра юнаки отримали подарунки та привітання від тренерів та організаторів турніру! Також, юні спортсмени мали можливість поспілкуватися та зробити фото зі своїм кумиром, видатним українським футболістом, Владиславом Ващуком. 

Три дні, які хлопці гостювали в Києві, пройшли швидко та насичено. Погана погода трішечки змінила плани, але не завадила турніру та гарному проведенню вільного часу. Хлопці, навіть позмагалися між собою на титул “Кращого гравця в боулінг”!

Дякуємо за допомогу в організації турніру – Футбольній академії В. Ващука, компанії “Myriad Agency” та компанії “Керампром”.


0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.