На запрошення нашого фонду з 5 по 7 квітня  Київ відвідали поважні гості з Польщі – президент польського спортивного Фонду ім. Казімежа Гурського, Пан Януш Єсьонек та член правління цього Фонду, а також президент компанії “Європейський енергетичний холдінг”, Пан Ян Халадай.

Під час їх візиту нами було проведено багато цікавих та продуктивних зустрічей, направлених на розвиток спорту, культури та екологічно-енергетичних програм в Україні.

На зустрічі з Послом Республіки Польща в Україні, Паном Генріком Літвіном, було обговорено візова та інша пітримка фонду при організації міжнародніх благодійних проектів. Питання стосовно організації спільних спортивних програм обговорювалися з головою Асоціації ветеранів футболу Києва, Віктором Івановичем Хлусом, його чарівною дружиною, багаторазовою олімпійською призеркою та видатним спортивним діячем України, Стеллою Георгієвною Захаровою, а також з головою Асоціації ветеранів футболу України, Володимиром Миколайовичем Трошкіним.

У Гостомелі на зустрічі з селищним головою, Юрієм Іллічем Прилипко, та депутатами гості обговорювали багато питань, пов’язаних з розвитком регіону та впровадженням спільних екологічних та енергозберігаючих проектів, на яких спеціалізується компанія пана Яна Холодая.

Тож, візит наших гостей до міста Києва видався насиченим та продуктивним!


0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.