Восени 2016 року наш фонд, разом з молодим та активним депутатом Гостомельської селищної ради – Надією Дудник, відвідали Університет інформаційних технологій та менеджменту у місті Жешув в Польщі, де зустрілися зі студентами, які від нашого фонду цього року вступили до лав цього ВНЗ. Владислав та Віта поділилися своїми враженнями та розповіли різні цікаві історії з університетського життя. Незважаючи на короткий строк, вони вже майже повністю оволоділи польською мовою та активно долучилися до процесу навчання!

Нас вразило технічне оснащення ВНЗ та піклування про екологію. Нам показали декілька сучасних комп’ютерних класів, де студенти навчаються під час зайнять та у вільний час, інформативну бібліотеку, а також місця відпочинку та культурної діяльності. На кожному поверсі ми побачили контейнери роздільного збору сміття, яке потім іде на переробку.

Тож, побажаємо успіхів у навчанні нашим студентам – Владиславу та Віті, а також підготуємося допомогти іншим абітурієнтам, які планують вступити до цього ВНЗ наступного року!


0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.