Друзі, 
14 жовтня наша країна святкувала Покрова, День Захисника України, а мальовниче та затишне селище Гостомель на Київщині свій 522 день народження.
Взяти участь у цьому святі було запрошено і наш фонд разом із підлітковою футбольною командою “Керампром” зі сходу нашої країни, де, на превеликий жаль, досі тривають військові дії. 
Організатори свята влаштували в цей день цілий калейдоскоп урочистостей для рідного селища, в тому числі і футбольний матч для підлітків та дорослих! 
У дружньому протистоянні на зеленій траві чудового та сучасного поля зустрілися команда “Керампром”, склад якої доповнили футболісти з Гостомеля та Ірпеня, з якими вони захищали честь нашої країни на Міжнародному турнірі в м. Добєгнев, та команда СЗШ №13. 
Не дивлячись на перемогу команди “Керампром”, обидві команди отримали медалі та пам’ятні подарунки від Гостомельської селищної ради. 
Далі на дітей чекали святкова програма, концерт та інші урочистості.
Дітей зі сходу та заходу України знов зустрілися разом та об’єднали свої зусилля на футбольному полі, тож найголовніше завдання цього матчу було виконано!

Хочемо висловити щиру подяку за теплу зустріч, святковий настрій та можливість участі у цьому заході:
Голові селища Гостомель – Юрію Прилипко, депутату селищної ради – Надії Дудник, секретарю ради – Олені Кислиці, заступнику селищного голови – Василю Саєнко іншим небайдужим Гостомельчанам та генеральному директору компанії “Керампром” – Борису Бевзенко.


0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.